Aș vrea-> O să

Sunt într-un moment din acela în care doar stau și-mi imaginez lucruri. Mă gândesc la câte lucruri aș putea face acum, atâtea variante… Dar parcă ceva, dracu’ știe ce, îmi spune „Hai, nu zău! Te-ai gândit tu să faci asta. Pe cine păcălești? Oricum tot așa, cu ochii pe pereți o să rămâi, ca de fiecare dată”. Și a venit și momentul să îi spun vocii ăleia „Screw you! Doar stai pe aproape și o să-ți arăt eu!”.

Ia zi și tu! De câte ori nu ai zis „Aș vrea să învăț să cânt să cânt la chitară”, „Aș vrea să îi spun, în sfărșit, că îl/o plac”, „Aș vrea să plec undeva”, „Aș vrea să mă reapuc de ce mă pasiona acum ceva timp”, „Aș vrea să fac un foc de tabără cu prietenii”, „Aș vrea să urc pe munte”, „Aș vrea să merg la concertul ăla”, „Aș vrea să merg la mare. Acum” etc. ? De câte ori ți-ai zis asta și de câte ori ai renunțat?

Dar de ce ai renunțat, până la urmă?

Erai cumva nervos/oasă, trist/ă, prea ocupat/ă, nu aveai suficienți bani? Nu prea cred. Știi ce cred eu? Că ai fost prea comod/ă. Da, da, nu te mai ascunde, știi că așa e! Pun pariu că ți-ai zis „neah, e mai simplu să lenevesc în patul meu, cu serialele mele, cu jocurile mele”. Dar asta nu faci mai mereu? Nu te-ai plictisit de rutina asta? Nu vrei să povestești prin ce aventuri ai fost în loc să dai spoilere cu cine a mai murit din seriale? Cum sună asta ?: „Mamă, și fix când credeam că nu rămânem împotmoliți cu mașina, fix asta s-a întâmplat și, după câteva secunde, gândește-te că auzeam și lupi. Da, frate, LUPI, îți imaginezi cum am țipat toți de frică? Dar, în fine, până la urmă era fraierul ăsta, aici de față, care a vrut să facă o glumă. Îți dai seama că l-am băgat toți în noroi ca răzbunare, dar măcar a mers să împingem mașina până la umră”. Nu e mai mișto filmul ăsta, numit Realitate? Și nu-mi spune că tu chiar nu ai avut cum să faci chestia aia pe care ți-ai dorit-o. Cum e vorba aia? Dacă tu chiar îți dorești ceva, o să faci cumva să se întâmple. Și așa e.

Transformă „aș vrea”-ul ăla care te ține legat în „O SĂ”-ul care te motivează.

Viața asta nu durează o veșnicie. Ceea ce e bine, pentru că, dacă am fi nemuritori, nu am avea cum să trăim fiecare moment cu intensitatea cu care o facem acum și ne-am plictisi ca naiba. Și e ok să te și odihnești, dar e plictisitor să stai în rutină. Du-te și distrează-te, dansează pe mese, mergi la petreceri, fii nebun și strigă de pe vârful muntelui „Te iubesc!” ca să te audă, du-te cu trenul sau cu mașina unde simți tu că vrei să fii, îmbracă-te cum ai chef și ieși așa pe stradă fără să-ți pese de lume, fă o nebunie, ceva ce nu ai avut curaj până acum să faci (dar, totuși, vezi să nu te încurci cu legile, ca să rămână o amintire frumoasă până la capăt :)) ).

Atunci când o să renunți la „aș vrea” și o să vezi ce tare e „o să”, de-abia atunci poți spune că ai început să trăiești cu adevărat, nu doar să supraviețuiești. INTENS. Ăsta e cuvântul. Atâta timp cât trăiești momentele intens, ești cel mai în viață. Nu o să dureze sentimentul ăsta la nesfărșit. De-aia trebuie să mai faci ceva și încă ceva și apoi încă ceva ca să poți simți din nou asta. Sunt cei mai frumoși ani din viața ta. Cei de acum. Don’t fuckin’ waste them! Și dacă îi lași să se irosească pe o canapea, cu asta o să și pleci de pe lumea asta și, crede-mă, o să regreți.

Umple-ți acum, cât mai poți, mintea și sufletul cu trăirile astea intense, cu aventură, pentru că asta e ceea ce te face să știi cum e să fii alive și nu știu câte șanse vei avea mai târziu. Eu am o vorbă „Dacă îți e frică să faci o nebunie, tocmai de-aia trebuie s-o faci”. Și asta o să te facă să te simți puternic și liber. Și mândru/ă de tine, până la urmă.

„Am făcut-o și pe asta!” e cea mai mișto propoziție!

TheBestLoveQuotes.net-554iphone-wallpaper-quotes-tumblr-271Look-around...sue-fitzmaurice-2.png

images

Un comentariu Adăugă-le pe ale tale

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s